Home * Të vjetra * Zbulohet i dashuri i Era Istrefit

Zbulohet i dashuri i Era Istrefit

Ajo është treguar gjithnjë e rezervuar për jetën e saj private por këtë herë një detaj i ka “nxjerrë” në shesh të gjitha. Në rrugën e saj drejt suksesit dhe pikërisht tani që po fillon një karrierrë më të zhvilluar në Europë, ajo është mbështetur nga menaxheri i saj, Faton Shoshi. Ata kanë gati 1 vit bashkë por çdo gjë ka qënë e fshehtë nga ana e tyre. Përveç marrëdhwnies profesionale ata kanë dhe një lidhje intime të veçantë mes njëri –tjetrit.

loading...

Leave a Reply