Home * Shkencë & Teknologji * YouTube, një miliard orë video në ditë

YouTube, një miliard orë video në ditë

Ekipi i YouTube ka njoftuar se shërbimi i popullarizuar video streaming sapo ka arritur një moment të ri dhe të rëndësishëm. Sipas tyre çdo ditë përdoruesit e YouTube shohin më shumë se një miliardë orë video përmbajtje. Kjo është rezultat i vlerës së madhe kryesisht për shkak të angazhimit të platformës për të siguruar që përdoruesit mund të kalojnë kohë cilësore, por, natyrishtyoutube, internet, rritjen e thjeshtë të pikëpamjeve.

loading...

Leave a Reply