Home * Lajme * Kundër Informim * Wikileaks: “CIA na spiunon nëpërmjet smartphones dhe smart TV”

Wikileaks: “CIA na spiunon nëpërmjet smartphones dhe smart TV”

Shpërndaje këtë lajm
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wikileaks hyn në veprim, duke shpërndarë në rrjet dokumenta sekrete të cilat i përkasin CIA-s. Smartphone ynë, TV tona, janë mjete të spiunazhit dhe kanë brenda tyre gjithçka nga malware deri tek mikrofonat sekretet …

Ja pra se si CIA kontrollon gjithçka, Evropë, Shtetet e Bashkuara, askush nuk është imun, Apple, Android, Microsoft, smart TV.

Për më shumë lexoni shkrimin nga faqa zyrtare e wikileaks duke klikuar këtu.

loading...

Leave a Reply