Home * Mesazh + * Viti i derrit në horoskopin kinez

Viti i derrit në horoskopin kinez

Përsos horoskopit internacional është edhe ai kinez i cili këtë vit vjen me shumë supriza. Ky vit për kalenderin kinez  konsiderohet si viti i dërrit.

Ai do të festohet më 5 shkurt sipas kalendarit hënor kinez dhe që nisi të kremtohej që nga viti 400 Para Krishtit..

Shenja e derrit në horoskop është për të lindurit në këto vite: 2019, 2007, 1995, 1983, 1971

loading...