Home * Lajme * Kundër Informim * Trump ka përmendur resetimin Financiar?
U.S. President Donald Trump listens to a translation during a joint news conference with Japanese Prime Minister Shinzo Abe at the White House in Washington, U.S., February 10, 2017. REUTERS/Joshua Roberts

Trump ka përmendur resetimin Financiar?

“Në lidhje me zhvlerësimet e monedhës, unë jam ankuar për të gjatë, unë mendoj se të gjithë, në fund, dhe ndoshta shumë më shpejt se sa shumë njerëz arrijnë të besojnë ose mendojnë, ne do të jemi në kushte të barabarta. Sepse kjo është e vetmja rrugë e drejtë.

loading...

Leave a Reply