Home * Ironi + * Ç'mënduri * Tiranë. Hapet bordello tek Zogu i Zi “Tani të disponueshme dhe shkop bejzbolli për klientët”

Tiranë. Hapet bordello tek Zogu i Zi “Tani të disponueshme dhe shkop bejzbolli për klientët”

Një zgjedhje për të mbështetur instinktet e kriminelëve, që tashmë është qendra e vemëndjes. Një grup militantësh të Partisë Socialiste në fakt ka filluar këtë mëngjes, si shenjë proteste, një grevë ku bëjnë thirrje për disa kërkesa. “Miqtë tanë RILINDAS nuk duhet të shqetësohen – qetëson Rrahman Rraja– rilindasit që votojnë PS, do të jenë të kënaqur: do sigurohemi që në bordello të keni bishta cigaresh si dhe shkopa bejsbolli”.

loading...