Home * Tag Archives: zemer

Tag Archives: zemer

Nuk është zemra përgjegjëse

Shpërndaje këtë lajm      Këto janë neuronet transmetuese të gjëndjeve tona. Raporti i tyre në % tregon lumturinë, stresin, ankthin, skizofreninë dhe çdo ndjesi të momentit tek njeriu. Truri është përgjegjës për gjithçka, zemra është thjeshtë një pompë. Bien poshtë shprehjet ” Zemra ime “ ,  ” Të dua me zemër “ , ” Më ke thyer zemrën “ .

Read More »

Fotot e ditës (10 copë)

Shpërndaje këtë lajm      

Read More »