Home * Tag Archives: wikileaks

Tag Archives: wikileaks

Wikileaks: CIA lexon dosjet ku mbajnë pornot. Panik në qeveri.

Pas publikimit të qindra dokumentave sekrete të CIA-s, së fundmi është zbuluar një dosje ku dokumentohet se si CIA, arin të lexojë dosjet ku mbahen porno. Tashmë e gjithë qeveria rrezikon të futet në Big Brother Albania që starton së shpejti. Sipas disa burimeve tona të brendshme në CIA, i cili kërkon të qëndrojë anonim, kështu që detyrohemi të përdorim ...

Read More »

Wikileaks: “CIA na spiunon nëpërmjet smartphones dhe smart TV”

Wikileaks hyn në veprim, duke shpërndarë në rrjet dokumenta sekrete të cilat i përkasin CIA-s. Smartphone ynë, TV tona, janë mjete të spiunazhit dhe kanë brenda tyre gjithçka nga malware deri tek mikrofonat sekretet … Ja pra se si CIA kontrollon gjithçka, Evropë, Shtetet e Bashkuara, askush nuk është imun, Apple, Android, Microsoft, smart TV. Për më shumë lexoni shkrimin ...

Read More »

Papa dhe Sorosi

Në mesin e shumë bombave të zbuluara në  WikiLeaks, fshihen dokumentet që duhet të japin shqetësim të madh për katolikët. Të dhënat e fundit nga Wikileaks të dokumenteve të brendshme nga Fondacioni Shoqëria e Hapur të George Soros zbulon aleancën politike të tij më tronditëse. Sipas dokumenteve të rrjedhur nga Open Society Foundation, George Soros financon përpjekjet për të promovuar axhendën e ...

Read More »

Grusht shteti në vatikan

George Soros, Barack Obama dhe Hillary Clinton kanë orkestruar një grusht shteti në Vatikan për të përmbysur konservatorin Papa Benedikti dhe zëvendësuar atë me radikalin e majtë të krahut Papa Francesco, sipas një grupi të udhëheqësve katolikë duke përmendur prova nga burime të ndryshme, duke përfshirë e-mail WikiLeaks.

Read More »