Home * Tag Archives: vlahutin

Tag Archives: vlahutin

Më në fund

Jam i lumtur. Tashmë i njohim armiqtë e jashtëm, se të brendeshmit i kemi njohur me kohë.
 Jo vetëm kaq, por falë aftësive të jashtëzakonshme të udhëheqësve të lavdishëm me dy B, po i dërrmojmë një e nga një, të gjithë bashkë. Ehh more Soros, je mësuar në Amerikë ti, atje nuk ka demokratë e bën qef ti, po këtu ...

Read More »

Korrupsioni i BE dhe Amerikes në Shqipëri

Mendoni që dyshja simpatike kanë interes interesin tone? JO… Nëse mendoni ndryshe, duam që tu tregojmë një ndodhi reale. Takohen në një takim zyrtar dy përfaqësues të lartë, njëri i shqipërisë dhe tjetri i huaj: -I huaji : Ore, ju shqiptarët jeni të çuditshëm. Më falni por ju bëni shumë korrupsion. -Shqiptari: Pse ju nuk bëni korrupsion? -I huaji: Dua ...

Read More »

Ilir Kulla i përgjigjet Majlinda Bregut për akuzat ndaj ambasadorëve Donald Lu dhe Romana Vlahutin

Ilir Kulla shkruan në rrjetin social facebook kështu: Një mikeshë politikane sot paska deklaruar se akuzat ndaj Romana Vlahutinit dhe Donald Lu janë fantazi me filma me partizanë. Atëhere le ti bëjmë disa pyetje kësaj zonjës dhe ambasadorëve. A ka shkuar zoti Lu në zyrën e Adriatik Llalles me një përfaqësues të Bankers? Nëse po, çfarë i ka kërkuar? A ...

Read More »

New Europe: Aleatët e Edi Ramës

Ndërkaq në shkrimin e New Europë thuhet: Sipas dy artikujve të botuar në “Huffington Post” dhe “The Washington Times”, si dhe disa burime të tjera, duket se në Shqipëri ka një përpjekje të përbashkët “interesash të veçanta” për të mbështetur kryeministrin e tanishëm, Edi Rama, në zgjedhjet e  përgjithshme të qershorit. Nuk është më një sekret që qeveria e Ramës ...

Read More »