Home * Tag Archives: video

Tag Archives: video

X-Files, Video me shumë të vërteta të fshehura

Nga minuta e 3 e kësaj video shumë besojnë që ka shumë të vërteta të fshehura.

Read More »

YouTube, një miliard orë video në ditë

Ekipi i YouTube ka njoftuar se shërbimi i popullarizuar video streaming sapo ka arritur një moment të ri dhe të rëndësishëm. Sipas tyre çdo ditë përdoruesit e YouTube shohin më shumë se një miliardë orë video përmbajtje. Kjo është rezultat i vlerës së madhe kryesisht për shkak të angazhimit të platformës për të siguruar që përdoruesit mund të kalojnë kohë ...

Read More »

Sony krijon kartën e memorjes SD më të shpejtë në botë

Sony ka zbuluar kartën e memorjes SD më të shpejtë në botë. SF-G  është projektuar për shkrepje fotosh në breshëri dhe regjistrim video 4K , të cilat përdorin shpejtësinë e shkrimit në 299 MB për sekondë. Ashtu dhe shpejtësia e leximit, 300 MB për sekondë për të transferuar file. Karta do të jetë në dispozicion në muajin mars në tri ...

Read More »

Ermal Meta këndon Amara terra mia (video)

Një performancë vokale drithëruese që ka fituar një ovacion duke ngritur në këmbë publikun dhe duke bërë që shtypi italian të shkruaj shumë mirë për të.

Read More »

Pa tru!

Read More »