Home * Tag Archives: usa

Tag Archives: usa

Skandal, si Lu financoi fushatën e Ramës në 2015 përmes Soros

Portali “Judical Watch”, publikoi të mërkurën 49 faqe nga një dosje e re e Departamentit të Shtetit mbi aktivitetin e USAID, ku sipas portalit ka financuar aktivitete të organizatave joqeveritare në Shqipëri, të cilat njihen si mbështetëse të George Soros. Dokumentet zbulojnë së pari aktivitetet e përfaqësuesit të Soros në Shqipëri, Andri Dobrushi, drejtor i “Fondacionit për një Shoqëri të ...

Read More »

Koreja e veriut: Kim John urdhëron evakuimin e menjëhershëm të kryeqytetit

Artikujve të gazetës ruse Pravda thonë se më shumë se 600.000 njerëz – rreth 25 për qind e popullsisë së qytetit janë evakuuar urgjentisht, pas përshkallëzimit të tensioneve midis Koresë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara. Sipas raporteve të medias në Korenë e Jugut, banorët janë përshëndetur me njëri-tjetrin pasi ka një shqetësim të përhapur se lideri tiranik është gati ...

Read More »

Ja e vërteta e 4 UFO-ve të vdekur

Në fillim të dhjetorit të vitit 1999, Qendra për studime të UFO-ve kishte marrë një letër nga e bija e priftit Turner Hamilton Holt: “Dua që me ju të ndaj disa sekrete, të cilat kanë qëndruar në familjen tonë që nga Lufta e Dytë Botërore. Kjo ka të bëjë me diçka që babait tim i kishte treguar kushëriri i tij, ...

Read More »

Ja çfarë pune bëjnë motrat binjake, që marrin 20 mijë euro në muaj!

Dana dhe Nadia Bruna, 30 vjeçe, të cilat jetojnë në Miami, Florida, fitojnë 20,000 euro në muaj nga postimi i fotove të të pasmeve të tyre të rrumbullakosura për 1.1 milion ndjekësit e tyre në Instagram. “Ne kemi fund shpinën më të famshme në Instagram, e cila kushton shumë. Ne kemi pasur shumë punë për shkak të kësaj, ne jemi ...

Read More »