Home * Tag Archives: ufo

Tag Archives: ufo

UFO-t në Shqipëri

Studimet dhe shkrimet ufollogjike qenë të përhapura mjaft në botën jashtë vendit tonë të izoluar. Në Shqipëri kishin depërtuar disa lloje filmash  të rrallë, por  dhe në këtë  izolim,shteti mbante në vëmëndje UFO-logjine. Studimet dhe dosjët e hapura për këtë fenomen në Shqipëri , ruheshin nën siglen “ Top secret ”. Sigurimi i Shtetit, kishte caktuar personel  të specilizuar për ...

Read More »

KGB raporton: “23 ushtarë rusë u kthyen në gur pas një sulmi UFO”

Ushtria ruse kishte rrëzuar një disk fluturues të vogël para se të sulmohej nga alienët e mbijetuar, thotë një raport sekret i CIA-s. Një raport tronditës, rreth 23 ushtarë të cilët janë kthyer në gur nga alienët, i cili ishte “varrosur” në mesin e mijëra dokumenteve sekrete të cilat janë publikuar në internet nga agjencia inteligjencës në SHBA. Ky raport, ...

Read More »

Jan Harzan: “Në Bazën S4 në Nevada fshihen anije Aliene, siç thoshte Bob Lazar”

Andre Milne, është themelues i kompanisë të teknologjisë së mbrojtjes “Unicorn Aerospace” një kompani kanadeze e fshehtë e cila rezulton të jetë “udhëheqëse në botën ezhvillimit të teknologjisë së përparuar ajrore.” Në një intervistë të fundit tek Express.co.uk, Milne ka zbuluar dhe konfirmuar që din në lidhje me qëllimin e Zonës 51: “Zona 51 është një strukturë shumë e sigurtë ...

Read More »

Dokumenti i FBI: Ne jemi vizituar nga qenie të një dimensioni tjetër

Ndërsa shumica e njerëzve janë të pushtuar nga debati rreth alienëve, në të gjithë botën, të cilët flasin për UFO në hapësirë, në Tokë, dhe numri i madh i informatorëve të cilët kanë dalë përpara duke thënë se ne nuk jemi vetëm në univers, “FBI ka një dokument shumë interesant të publikuar në faqen e tyre. Dokumenti deklasifikuar thuhet se ...

Read More »

Chris Augustine: “Unë jam rrëmbyer nga alienët dhe kam një objekt metalik të çuditshëm të implantuar në këmbë …”

Kjo ishte deklarata kërkuesit të alienëve, Chris Agostino, në një konferencë për UFO-t në janar. Ai është një person i cili beson tek alienët dhe prezencën e tyre këtu në Tokë.

Read More »

Misteri i anijes kozmike X-37B, në orbitë për gati dy vjet, por askush nuk e di pse

Lufta për pushtimin e hapësirës, edhe pse anijet amerikane kanë shkuar në pension prej vitesh, nuk ka pushuar. Agjencitë e ndryshme hapësirë vazhdojë të punojë fshehurazi në mjete dhe teknologji. Edhe Shtetet e Bashkuara, nëpërmjet Forcave Ajrore të SHBA-së, janë duke kryer nisje periodike të anijes kozmike X-37B. Avioni, një anije e vogël që nuk kërkon ekuipazh, është tani duke ...

Read More »

Ja e vërteta e 4 UFO-ve të vdekur

Në fillim të dhjetorit të vitit 1999, Qendra për studime të UFO-ve kishte marrë një letër nga e bija e priftit Turner Hamilton Holt: “Dua që me ju të ndaj disa sekrete, të cilat kanë qëndruar në familjen tonë që nga Lufta e Dytë Botërore. Kjo ka të bëjë me diçka që babait tim i kishte treguar kushëriri i tij, ...

Read More »

Planet X: Po hyjmë në një periudhë potencialisht katastrofike

Zecharia Sitchin, studiues i njohur dhe autor, ka thënë se Planeti X kalon në hapësirë në një orbitë të lartë eliptike, po i afrohet Tokës nga jugu, pastaj del nga ana e pasme e diellit para se të dalë përsëri jashtë sistemit tonë diellor çdo 3600-vjet. Gjithashtu është  thënë se ju mund të shihet vetëm ylli xhuxh kafe në horizontin ...

Read More »

Objekt i madh kub vazhdon të shfaqet në frontin e Diellit

Objekti kub që është konsideruar si një UFO e mundshme është parë në afërsi të Diellit tonë në 22 dhjetor nga myunhauzen74 i YouTube, një teoricien komploti i njohur për pozicionin e tij kundër NASA-s. Në fotot e publikuara nga NASA SOHO (Solar dhe Observator Heliospheric), një kubë sa madhësia e Tokës mund të shihet në afërsi të yllit tonë ...

Read More »