Home * Tag Archives: popull

Tag Archives: popull

Mundësitë e shqiptarëve nga Atlantida legjendare

Mundësia e prejardhjes së shqiptarëve nga Atlantida e lashtë legjendare, kuptohet, është totalisht në suazat e një hipoteze të së mundshmes, me tendenca serioze akademike edhe të dëshmimit të saj të afërt materialo-shkencor. Në kuluaret e historiografisë botërore, ekzistojnë një tendencë serioze e dëshmimit të mundshëm të një hipoteze tejet të guximshme se, shqiptarët dhe baskët, janë 2 popuj specifik ...

Read More »

Ah moj demokraci…

E ç`t`iu them për demokracinë? E gjeta apo më gjeti, me gurin e Sizifit mbi shpinë? Tek bëj të çaj dallgët e jetës me vështirësi, se që kohë na u ngritën këmbët dhe na u bënë kokë, mi krodhën e bukës na ranë dhëmbët, m`be më sot, m`be me xhepat trokë, shpresat duke i bërë abort. Se larg e më ...

Read More »

Hakërrim

Dua të protestoj fort e me thirrje piskame.
Të flas me argumenta për dje dhe për sot. Dua të shkallmoj të keqen që na ka zënë e 
të nis udhën e re për sot e mot. Dua të ndalet e zeza mbi ne, 
nga rrënjet të shkul gramin 
e të kemi një fe 
tonën si fëmija mamin. Dua të protestoj për ...

Read More »

Fotot e ditës 13.02.2017

Read More »

Media Shtet

1471717540261

E verteta:

Read More »