Home * Tag Archives: para

Tag Archives: para

Të gjithë lekët që keni janë fallso

Shpërndaje këtë lajm      Pse të gjithë lekët që janë në qarkullim janë fallso? Sepse është një copë letre pa asnjë garanci nga rezerva e arit, sepse Banka Qendrore (private) i kushton 50lek për të prodhuar një kartëmonedhë, kosto e letrës dhe bojës, kurse ne na jep borxh vlerën nominale të tij bashkë me interesa që nuk do mundemi ti paguajmë kurë ...

Read More »

Rrëfehet Fred Peza: Nuk shpenzoj asnjë lekë për oksigjenin

Shpërndaje këtë lajm      I dashur Shef Edi, Endri Transparenti jam. Fredi ka shkëlqyer sot tek Koli. Ka bërë një shpjegim brilant mbi kursimet duke na kursyer dhe neve kohën për të sqaruar atë punën e bankës. Pjesët kryesore të intervistës po t’i nis me e-mail, sepse në këtë mënyrë dhe ti kursen kohën tënde dhe nuk ke nevojë ta shohësh gjithë ...

Read More »

Prokuroria thellon hetimet për Alfred Pezën, kërkesë Kuvendit

Shpërndaje këtë lajm      Prokuroria e Përgjithshme ka thelluar hetimet për deputetin socialist, Alfred Peza, i akuzuar për tre vepra penale, për evazion fiskal, deklarim i rremë i pasurisë dhe falsifikim dokumentesh. Hetimet për deputetin Peza nisën pasi bashkëshortja e tij ka blerë aksione në një bankë të nivelit të dytë, me afro 1 %, me vlerë 1.13 miliardë lekë të vjetra. ...

Read More »