Home * Tag Archives: papa

Tag Archives: papa

Antikrishti u identifikua

Antikrishti: Një njeri në dukje i mirë

Read More »

Papa dhe Sorosi

Në mesin e shumë bombave të zbuluara në  WikiLeaks, fshihen dokumentet që duhet të japin shqetësim të madh për katolikët. Të dhënat e fundit nga Wikileaks të dokumenteve të brendshme nga Fondacioni Shoqëria e Hapur të George Soros zbulon aleancën politike të tij më tronditëse. Sipas dokumenteve të rrjedhur nga Open Society Foundation, George Soros financon përpjekjet për të promovuar axhendën e ...

Read More »

Grusht shteti në vatikan

George Soros, Barack Obama dhe Hillary Clinton kanë orkestruar një grusht shteti në Vatikan për të përmbysur konservatorin Papa Benedikti dhe zëvendësuar atë me radikalin e majtë të krahut Papa Francesco, sipas një grupi të udhëheqësve katolikë duke përmendur prova nga burime të ndryshme, duke përfshirë e-mail WikiLeaks.

Read More »

Papa Francesko është Mason

Nuk është e vetmja foto ku Bergoglio është kapur në foto me pozicionin klasik “pozë masonike”.

Read More »