Home * Tag Archives: opozite

Tag Archives: opozite

Protestë masive më 16 shkurt në Tiranë

Opozita në Shqipëri do  të protestojë në 16 shkurt ora 11:00 në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Gazeta “Shekulli” mëson se protestës së madhe në kryeqytet do t’i paraprijnë mitingjet në rrethe. Ndërkohë që janë marrë 4 vendime, ku njëri ka të bëjë me thirrjen e të gjithë ish-anëtarëve dhe ish-zyrtarëve të PD-së që nga ’90-a   Pas 3 orësh diskutime opozita e bashkuar ...

Read More »

Skandal, si Lu financoi fushatën e Ramës në 2015 përmes Soros

Portali “Judical Watch”, publikoi të mërkurën 49 faqe nga një dosje e re e Departamentit të Shtetit mbi aktivitetin e USAID, ku sipas portalit ka financuar aktivitete të organizatave joqeveritare në Shqipëri, të cilat njihen si mbështetëse të George Soros. Dokumentet zbulojnë së pari aktivitetet e përfaqësuesit të Soros në Shqipëri, Andri Dobrushi, drejtor i “Fondacionit për një Shoqëri të ...

Read More »