Home * Tag Archives: manjani

Tag Archives: manjani

Ylli Manjani “A është fajtore LSI për qeverisjen e shkuar?”

Po, pa asnjë dyshim LSI ka përgjegjësitë e saj brenda qeverisë që u nis politike dhe mbaroi politeknike! LSI është fajtore që mbështeti Edi Ramën pa asnjë kusht! Marrëveshja e 2013-ës, nuk ishte e qëlluar dhe qasja e LSI ishte: Kryeministri ka punën e vet dhe duhet lejuar të ushtrojë detyrën e tij sipas idesë që Ai ka! Pra vërtë ...

Read More »

Nga “Drejtësia” te ndarja e PS-LSI/Manjani: Meritat dhe roli i rrallë i PD-së

Ish-ministri i LSI, Ylli Manjani, ka folur për meritat e Partisë Demokratike, në një studio televizive. Manjani nisi që me konsensusin e 21 korrikut për reformën në drejtësi, duke e cilësuar sjelljen e PD të rrallë dhe mjaft profesionale. Më tej, ish-ministri i Drejtësisë renditi dhe një sërë meritash të PD gjatë qëndrimit të saj në çadër. “Në ngjarjet e ...

Read More »

Kohë e keqe!

Rexhep Tahipi fitoi një referendum që ja hip keqas shtetit Turk! Tashmë ai është Sulltan. Vetë shkrun e vetë vulos. Vetë Ali e vetë Kadi! Modeli i sulltanatit të Xhepit, duket se frymëzohet më shumë nga modeli Carist i Putin. Emëron e shkarkon qeverinë, por edhe gjykatësit! Fiks vetë Ali e vetë Kadi! Asnjë lidhje me modelin perëndimor të ndarjes ...

Read More »

Arkitekti i shkatërrimit është arroganca

Ylli Manjani‏ Kryeministri ose dorëhiqet, ose thjesht do hiqet! Ky është çmimi i arrogancës që duhet të paguajë! Kështu shpëtojnë zgjedhjet dhe drejtësia! Francisco de Quevedo ka thënë : “Arkitekti i shkatërrimit është arroganca, vë themelet lartë dhe çatinë poshtë.“

Read More »

Policia që nuk duam!

Ish–ministri Manjani: Policia e cilit vend të NATOs falenderon ministrin?! Këta janë punonjës policie apo militantë partie? Kjo është policia që nuk duam!

Read More »