Home * Tag Archives: mace

Tag Archives: mace

Një mace dhe një qen

Një mace dhe një qen ulur
 rrinë karshi mërzitur pa masë, Në shtëpinë ku banonin
 , në mes donin një dërrasë, Xheloze macja se qeni hante mirë, 
xheloz dhe qeni se macja skish zinxhirë.

Read More »

Fotot e ditës (8 copë)

Read More »

Fotot e ditës (10 copë)

Read More »

Fotot e dites (17 cope)

Read More »

Fotot e dites (8cope)

Read More »