Home * Tag Archives: femije

Tag Archives: femije

Qingji i vogël

Kënga e famshme për fëmijë “qengji vogël”, është një pjesë e vlefshme e historisë së muzikës shqiptare për fëmijë. Ju prezantojmë një video me këngën të kënduar nga Pëllumb Hajdari.

Read More »

Mesazh

Fëmija juaj do të ndjekë shembullin tënd… Jo këshillat tuaja…

Read More »

Sekreti i një personi fisnik

Përpara biri im do të kesh rrugë të gjatë për të bërë por dua të dish një gjë: Sekreti i një personi fisnik është i bazuar në sinqeritet, seriozitet dhe respekt.

Read More »

Fotot e dites (17 cope)

Read More »