Home * Tag Archives: emigrantë

Tag Archives: emigrantë

ISIS-at hiqen si emigrant, por në të vërtetë vijnë ta fusin shqipërinë në BE

Shpërndaje këtë lajm      Lajmi për hapjen e një kampi nga qeveria shqiptare i ka hedhur OJQ-të në një panik, duke i bërë ata të kërkojnë truket e reja për të bërë lekë, kanë filluar me shpejtësi pikturimin e pallateve për t’i bërë ata të besojnë se jan kampe dhe ti lëshojnë me qera qeverisë. Pas lajmit të publikuar nga kryeministri poshtë ...

Read More »