Home * Tag Archives: donald

Tag Archives: donald

Skandal, si Lu financoi fushatën e Ramës në 2015 përmes Soros

Portali “Judical Watch”, publikoi të mërkurën 49 faqe nga një dosje e re e Departamentit të Shtetit mbi aktivitetin e USAID, ku sipas portalit ka financuar aktivitete të organizatave joqeveritare në Shqipëri, të cilat njihen si mbështetëse të George Soros. Dokumentet zbulojnë së pari aktivitetet e përfaqësuesit të Soros në Shqipëri, Andri Dobrushi, drejtor i “Fondacionit për një Shoqëri të ...

Read More »

Donald Trump dhe zhbërja e rendit botëror

Donald Trump ka vazhduar me axhendën e tij të prishjes së rendit botëror ashtu si e njohim. Eshtë tërhequr nga shumë marrëveshje, u ka kthyer shpinën aleatëve evropianë, të cilët mund të kundërpërgjigjen. Dhe në Lindjen e Mesme, me veprimet që po bën, mund të jetë duke nxitur një garë armatimi dhe në fund, një luftë. Bota.al sjell një përmbledhje ...

Read More »

Goldman Sachs, Soros, Trump dhe iluzionin e zgjedhjes

“Soros Fund Management” e cila, me emrin e saj nënkupton, menaxhimin e pasurisë  personale të miliarderit George Soros, siç raportohet nga “CNCB” ka fituar aksione në 14.9 milionë euro në Goldman Sachs dhe 3.9 milion Euro në Bankën e Amerikës. Goldman Sachs dhe kompani të tjera financiare, po përfitojnë sasi të mëdha të investimeve pas fitores së zgjedhjeve presidenciale e ...

Read More »

Fotot e ditës 13.02.2017

Read More »

New Europe: Aleatët e Edi Ramës

Ndërkaq në shkrimin e New Europë thuhet: Sipas dy artikujve të botuar në “Huffington Post” dhe “The Washington Times”, si dhe disa burime të tjera, duket se në Shqipëri ka një përpjekje të përbashkët “interesash të veçanta” për të mbështetur kryeministrin e tanishëm, Edi Rama, në zgjedhjet e  përgjithshme të qershorit. Nuk është më një sekret që qeveria e Ramës ...

Read More »

Trump ka përmendur resetimin Financiar?

“Në lidhje me zhvlerësimet e monedhës, unë jam ankuar për të gjatë, unë mendoj se të gjithë, në fund, dhe ndoshta shumë më shpejt se sa shumë njerëz arrijnë të besojnë ose mendojnë, ne do të jemi në kushte të barabarta. Sepse kjo është e vetmja rrugë e drejtë.

Read More »