Home * Lajme * Studentët gozhdojnë dyert e Universiteteve

Studentët gozhdojnë dyert e Universiteteve

Edhe pse rektorët kanë kërkuar të rifillojë mësimi, disa studentë kanë gozhduar dyert e Universiteteve, në simbolikë të faktit se nuk ka gjë që i ndal.

 “Meqenëse disa dekanë dhe rektorë kanë kërkuar të fillojë mësimi, studentët po ja kthejnë përgjigjen në mënyrën e tyre”- shkruan Klajdi Bello një nga studentet protestues në rrjetet sociale.

loading...