Humor

Struktura e pazakontë e Kullës në Japoni

Sot po ju tregojmë një ndërtesë të pazakontë  të quajtur Kulla e Portës, e cila është një kompromis i shkëlqyeshëm midis pronarit të tokës dhe qeverisë japoneze. Për shumë vite ky vend i përkiste një ndërmarrje lokale për përpunimin e drurit dhe minierave të qymyrit, e cila ishte gati të ndërtonte kompleksin e vet këtu. Por në vitin 1983, filloi ristrukturimi i zonës, dhe autostrada duhej të kalonte nëpër këtë vend.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close