Home * Ironi + * Ç'mënduri * Statuteri i Rinisë, Partisë, Drejtësisë dhe Policisë

Statuteri i Rinisë, Partisë, Drejtësisë dhe Policisë

Ky i gjashti i ka bërë të gjitha statutet: të Rinisë,të Partisë (PS) dhe të Drejtësisë! Le ta bëjë edhe të Policisë! Ne na rroftë demokracia!

loading...