Home * Mistere & Alienë * Teori Konspirative * Soros porosit një skenar filmi për të shpëtuar Ramën

Soros porosit një skenar filmi për të shpëtuar Ramën

Në një intervistë për gazetën britanike “The Telegraph”, Edi Rama thotë:

“Mos na lini të biem në dorë të rusëve, lutet lideri shqiptar, nga frika se SHBA do të largohet”

Në qoftëse Lideri Suprem thotë kështu, ka filluar puna për të përgatitur skenarin nga ana e Soros.

Janë ditë të vështira për Soros, që përveç se duhet të përgatit skenare për të bindur botën që Trump është një rrotë K..i, tani duhet të përgatis dhe një tjetër për shalë gjatin e tij në shqipëri.

I mbetet vetëm një shekspirian me probleme mendore si avokat Ngjela për ta realizuar skenarin për filmin.

loading...

Leave a Reply