Home * Shkencë & Teknologji * Sony krijon kartën e memorjes SD më të shpejtë në botë

Sony krijon kartën e memorjes SD më të shpejtë në botë

Sony ka zbuluar kartën e memorjes SD më të shpejtë në botë. SF-G  është projektuar për shkrepje fotosh në breshëri dhe regjistrim video 4K , të cilat përdorin shpejtësinë e shkrimit në 299 MB për sekondë. Ashtu dhe shpejtësia e leximit, 300 MB për sekondë për të transferuar file.

Karta do të jetë në dispozicion në muajin mars në tri madhësi me hapësirë  magazinimi nga 32, 64 apo 128 GB me një çmim ende të panjohur.

loading...

Leave a Reply