Home * Mistere & Alienë * Simbolet e Iluminati në Sheshin Skënderbej

Simbolet e Iluminati në Sheshin Skënderbej

Pak simbolikë e Iluminati, është e dobishme për ata që duan të mësojnë të njohin shumë shenjat e iluminatëve të përhapur në çdo fushë të realitetit tonë, madje aty ku askush nuk i pret ato. Ndoshta janë funksionale për transmetimin e një mesazhi, ndoshta ata u tregojnë vëllezërve se ata nuk janë vetëm, megjithatë shkoni me një vëmendje të vogël nëse ato mund të shihen në një sasi të caktuar kudo që të lëvizim ose çfarëdo që ne shohim përmes mediave moderne.

Sheshi “Skënderbej” tashmë gati i përfunduar ka marre pamjen përfundimtare të arkitektëve të tij.

Në një projektim 3D mund të shikoni dy simbole të iluminateve: Piramida dhe Porta.

Përallë ose jo, këtë e vendosni ju! Ne vetëm po paraqesim atë që duket.

Piramida është një simbol shumë i lashtë me origjina që ende janë të panjohura; trekëndëshi me syrin (e inkorporuar më vonë në krishterizëm si një simbol hyjnor) mund të gjurmohet përsëri në Frimasonerinë e parë.

Çfarë ka prapa këtyre simboleve? E qartë ato janë, “Illuminati”. Për përkrahësit e teorive të konspiracionit, ata janë manipuluesit e rendit universal, disa të zgjedhur që qeverisin botën nga dhomat e mbyllura të një elitisti të fshehtë.

 

loading...