Home * Ironi + * “Shumë e vështirë për skenare të reja” Endri Fuga kërkon konsulencë tek Youporn.com

“Shumë e vështirë për skenare të reja” Endri Fuga kërkon konsulencë tek Youporn.com

Të shpikësh skenarë të ri po bëhet shumë e vështirë, aq sa po bëhet problemi real i rilindjes. Nëse kësaj i shtojmë dhe 3 ditëshin maksimal që zgjat një filëm në shqipëri, bëhet shumë më e vështirë për strategun e musketierëve te shqipërisë.

Tashmë Endri do thyej rekorde të reja me filmat e ri që pret të hedh në kazanin e plehrave. Me konsulencë nga me vipat e Youporn.com Rocco Siffredi i cili ka ndihmuar treshen, Endri shprehet se ” Unë tani e kuptoj veten dhe jap më të mirën. Rezultatet janë emocionuese “.

Ndërkohë Rocco i cili ka ndihmuar në rregjinë e skenarëve të ri shprehet: ne kemi nisur tashmë një seri me tituj të ri që kanë shitur tre herë mbi mesataren e prodhimeve tona. Idetë dhe realizimet e mëdha të treshes së musketierëve kanë prodhuar kryevepra si “Mënyrat anale janë të pafund ‘,’ orgazmat e dhisë ‘,ose ‘ spiropalos ne goje ‘i cili trajton një tramë gjeniale, por nuk do ju tregojmë më shumë pasi ju lë ju për të zbuluar.

loading...