Lajme

Shtëpia që mbijetoi në një tornado shkatërruese

Në fillim të marsit, tornadot shkatërruese përfshinin shtetet amerikane të Alabama dhe Gjeorgjisë, të cilat shkatërruan qindra shtëpi dhe vranë 23 vetë. Një fotograf me emrin Matt Gillespie vizitoi Ellers, Gjeorgji, për të fotografuar efektet e një uragan nga ajri. Videoja e regjistruar nga avioni i tij goditi një shtëpi të mahnitshme, e cila vetëm në një mënyrë të pabesueshme mbijetoi, duke qenë në mes të një uragani. Ndoshta forcat më të mëdha u kujdesën për sigurinë e shtëpisë.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close