Kazani

Rubrika Kazani, është një rubrikë e ispiruar nga Kryeministri z.Rama, i cili për herë të parë ka përdorur këtë term publikisht, duke ju referuar mediave që publikojnë lajme të pa vërteta. Pra, kjo rubrikë nuk ka lajme të vërteta, por thjesht përdor ironinë dhe batutat për të qeshur me gazetarinë e keqe që po rritet gjithnjë e më shumë.

E fundit nga Kazani

Hot

E fundit nga Hot

Humor