Teknologji

Rekord i ri në Danimarkë: 22 shkurt 2017 është furnizuar 100% me energji elektrike nga era

Danimarka, me 22 shkurt 2017 ka gjeneruar energji të mjaftueshme nga era për të gjithë sistemin e saj të energjisë.

Në total në Danimarkë ato janë gjeneruar 70 gigavat-orë nga era dhe 27 të tjerë nga instalimet në det të hapur. Në total, e gjithë kjo energji ka qenë e mjaftueshme për të përmbushur nevojat mesatare prej dhjetë milion shtëpi evropiane.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close