Home * Ironi + * Rama rrezikon: “Shpejt një filëm tjetër, po kërkojmë trafikant për ministër”

Rama rrezikon: “Shpejt një filëm tjetër, po kërkojmë trafikant për ministër”

“Në qeveri si në jetën reale”. Me këtë mesazh hapet fjalimi i Kryeministrit, që paralajmëroi se aktori i ri për kandidat në ministrinë e brendshme. Ai do jetë vetë trefikant.

Aktori, do duhet të punojë shumë, për t’ia kaluar filmave të mëparëshme “Trafikanti 1” dhe “Trafikanti 2”.

Kësaj here s’do përfshihen vetëm kushërinjtë dhe vëllezërit, por i gjithë fisi. Gjithashtu ndajmë me ju lajmin që filmi do sponcorizohet nga e gjithë  Rilindja.

Ky filëm do shikoj dritën në ERTV së shpejti.

loading...