Home * Ironi + * Rama i lodhur nga padija e popullit; Unë jam bibliotekë dhe Cakajt lexon çdo natë…

Rama i lodhur nga padija e popullit; Unë jam bibliotekë dhe Cakajt lexon çdo natë…

Me një status në twitter, Kryeministri i vendit garanton se Sakajt është një lexues për çmim Nobel. Ai meriton të ngjitet lart, prandaj dhe e ka propozuar për Ministër të Jashtëm, kjo pasi garanton se e ka provuar shumë mirë aftësitë e tij në lexim.

loading...