Home * Lajme * Rama e kaloi natën në telefon me studentët

Rama e kaloi natën në telefon me studentët

Kryeministri Rama ka qënë duke folur në WhatsApp gjithë natën me studentët të cilët kanë qenë pjesë e protestës.

Me dhjetëra studentë i kanë kërkuar plotësimin e 8 kërkesave dhe afatet se kur do të ndodhë kjo.

Ajo çka bie në sy është se në shumë raste, Rama u ka kthyer përgjigje, sigurisht jo atë që ndoshta prisnin studentët.

loading...