Home * Mistere & Alienë * Mistere * Qyteti Antarktik i humbur?

Qyteti Antarktik i humbur?

Shkencëtarët janë habitur nga vëzhgimet çuditshme të një gjigandi ‘anomali’ varrosur nën akullin e Antarktigës.

Zbulimi shokues thotë që ka qytetërimin të lashtë të ngrirë në milje nën akullin  Antarktik – dhe mund të jetë qyteti i humbur i Atlantidës.

Teoricienët e konspiracionit besojnë se ka një qytet sekret të ngrirë dhe mund të jetë qyteti i humbur i Atlantidës.

Kontinenti është një masë e madhe e akullit, dhe aktualisht është banuar vetëm nga shkencëtarët dhe pinguinët në sajë të temperaturave të ulëta të ngrirjes.

loading...