Lajme

Qefliu i klasës puntore socialiste gjermane dhe karburant mbushësi Knut FLECKENSTEIN, pa arsim të lartë

Zotëria anëtar i “Grupit të Aleancës Progresive të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin Evropian” europarlamentari Knut Fleckenstein, ajka e inteligjencës europiane, që vjen na jep mend ne në shqipëri është pa shkollë të lartë.

Knut, punonjësi që mbushte dikur makinat me karburat, sot është ai që duhet të dëgjojmë sepse ka shumë mend për të na dhënë…

Nëse nuk besoni, ju ftojmë të klikoni linkun zyrtar të CV-së së tij në faqen e Parlamentit Evropian.

CV zyrtare e Knut Fleckenstein

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close