Foto e Ditës

Protesta “Mbro Teatrin”

Sot është një ditë e rëndëishme, kauza për mbrotjen e Teatrit nga aksioni i parë publik mbush 1 vit.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

Lexo dhe:

Close
Close
Close