Home * Të vjetra * Policia kalon me semafor të kuq. Binte shi dhe nuk prisnin dot.

Policia kalon me semafor të kuq. Binte shi dhe nuk prisnin dot.

Përshëndetje Komiteti.al!

Sot në kryqëzimin e Drejtorisë së Policisë, një makinë policie sapo kaloi me semafor të kuq. Më falni ne për rrip sigurimi na hiqet patenta, këto çfarë dënimi kanë :) , apo nuk vlejnë rregullat për to.

loading...

Leave a Reply