Home * Lajme * Kundër Informim * Petrit Vasili: Të reflektohet nga institucionet për letrën e dytë për ONM-në

Petrit Vasili: Të reflektohet nga institucionet për letrën e dytë për ONM-në

Ministri i Drejtësisë ka thënë sot se pret reflektim për shqetësimet e ngritura për shkeljet kushtetuese mbi Operacionin Ndërkombëtar të Monitorimit që do mbikëqyrë vettingun.

Janë situata krejt të ndreqshme tha Vasili, që ishte i kursyer në komentet për gazetarët. Një prej shqetësimeve të evidentuara prej tij, është roli i sekretarit të Këshillit të Ministrave si ndërmjetësues i komunikimit mes ONM dhe institucioneve shqiptare.

Burimi: Syri.net

loading...

Leave a Reply