Lajme

Pas sukseseve me ndalimin e shitësve ambulantë dhe fëmijëve protestues, “Policia që Duam!” hap portalin www.sajuduam.al për të rritur trasparencën e policisë

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

Close
Close