Stil

Oceania

Nëse shkoni në Tasmania,  ju propozojmë për të vizituar një fermë gocë midhjesh, dhe ju thoni po; Nuk ka kohë për të fjetur, kjo është një përvojë që ju nuk do të harroni. Marine Farm Freycinet është e vendosur në mes të askundit, si dhe pjesa tjetër e Tasmanisë, një pikë e tokës që u nda mijëra vjet më parë nga bregdeti i jugut, i rrethuar nga treqind ishuj të vogla.

Familja Giles Fisher ka rritur salmon për breza, pastaj ai donte të bënte ndonjë gjë tjetër. Midhje e paqësorit janë të mëdha si biftek, Giles i rrit dhe i propozon ato në fermën e tij.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close
Close