Lajme

Objekt i madh kub vazhdon të shfaqet në frontin e Diellit

Objekti kub që është konsideruar si një UFO e mundshme është parë në afërsi të Diellit tonë në 22 dhjetor nga myunhauzen74 i YouTube, një teoricien komploti i njohur për pozicionin e tij kundër NASA-s.

Në fotot e publikuara nga NASA SOHO (Solar dhe Observator Heliospheric), një kubë sa madhësia e Tokës mund të shihet në afërsi të yllit tonë diellit. Ndërsa disa thonë se kubi është rezultat i çensurës së bërë nga NASA për të fshehur ndonjë anije që mund të fshihet aty, të tjerët insistojnëky objekt kub në hapësirë shumë lehtë mund të jetë një anije kozmike.

Etiketat

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Close