Home * Shkencë & Teknologji * Nuk është zemra përgjegjëse

Nuk është zemra përgjegjëse

Këto janë neuronet transmetuese të gjëndjeve tona. Raporti i tyre në % tregon lumturinë, stresin, ankthin, skizofreninë dhe çdo ndjesi të momentit tek njeriu.

Truri është përgjegjës për gjithçka, zemra është thjeshtë një pompë.

Bien poshtë shprehjet ” Zemra ime “ ,  ” Të dua me zemër “ , ” Më ke thyer zemrën “ .

loading...

Leave a Reply