Home * Mistere & Alienë * Alienë * Një njeri harxhon $ 50,000 për tu bërë një alien

Një njeri harxhon $ 50,000 për tu bërë një alien

Vinny Ohh, 22, Los Angeles, California, iu nënshtrua 110 procedura për tu bërë një “jashtëtokësor”.

Artisti i mack-up thotë: As burrë dhe as grua, kështu aspekti i tij ekstrem është një mënyrë për të reflektuar atë se çfarë ju jeni brenda.

Sigurisht që ne nuk jemi askush për gjykuar…

loading...

Leave a Reply