Lajme

Një mace dhe një qen

Një mace dhe një qen ulur
 rrinë karshi mërzitur pa masë,

Në shtëpinë ku banonin
 , në mes donin një dërrasë,

Xheloze macja se qeni hante mirë, 
xheloz dhe qeni se macja skish zinxhirë.

Etiketat

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Close