Home * Lajme * Një grua në Kinë humb dëgjimin vetëm për zërin e meshkujve

Një grua në Kinë humb dëgjimin vetëm për zërin e meshkujve

Një grua në Kinë është diagnostikuar, me një gjendje të rrallë që e ben atë të paaftë për të dëgjuar zërin e meshkujve.

Megjithatë ajo mund të dëgjojë fare mirë zërin e femrave

Doktorët kanë konfirmuar se ajo ishte e aftë të dëgjonte vetëm zërat e femrave, por kur  bëhej fjalë  për meshkujt, kjo gjë bëhet thuajse e pamundur.

Kjo është një gjëëndje shumë e rrallë dhe thuajse e pamundur për t’u identifikuar, ndërkohë që mjekët dhe pacientët janë të painformuar për këtë patalogji.

loading...