Foto e Ditës

Një foto e rrallë!

At Gjergj Fishta në pervjetorin e krijimit të Shoqnisë “Rozafat” Shkodër. Nga qëndra, djathtas: Shuk Shllaku (në piano), Ugo Arditi (violinë), Rrok Plani,  Ndoc Shllaku (violinë) Zef Alimhilli (violinë), pjestar të Ansamblit Modern të kësaj shoqatë.

Loading...
Etiketat

Artikuj të ngjashëm

Lexo dhe:

Close
Close
Close