Home * Lajme * Kundër Informim * New Europe: Aleatët e Edi Ramës

New Europe: Aleatët e Edi Ramës

Ndërkaq në shkrimin e New Europë thuhet:

Sipas dy artikujve të botuar në “Huffington Post” dhe “The Washington Times”, si dhe disa burime të tjera, duket se në Shqipëri ka një përpjekje të përbashkët “interesash të veçanta” për të mbështetur kryeministrin e tanishëm, Edi Rama, në zgjedhjet e  përgjithshme të qershorit. Nuk është më një sekret që qeveria e Ramës përdor këshillat e çmuara të “Fondacionit Shoqëria e Hapur (Soros)”. Por ka më shumë se kaq: Duket se është vendosur edhe një bashkëpunim i dyshimtë mes qeverisë dhe ambasadorit amerikan në vend Donald Lu.

Është me të vërtetë e çuditshme që të dy ambasadorët e BE-së dhe SHBA– së në Tiranë, Romana Vlahutin dhe Donald Lu, heshtin vazhdimisht, kur bie fjala për plantacionet e drogës, trafikimit dhe korrupsionit.

Linku i lajmit, për më shumë

loading...

Leave a Reply