Home * Lajme * Ndrenika: Këtu duhet të fillojë lufta

Ndrenika: Këtu duhet të fillojë lufta

Në mbledhjen e sotme të Komisionit të Edukimit dhe Medias, janë disa artistë të cilët kundërshtojnë projektligjin për shembjen e Teatrit Kombetar.

Në fjalën e tij aktori i mirnjohur Robert Ndrenika u shpreh se bojkoti i maxhorancës tregon së këtu duhet të fillojë lufta.

Bojkoti i tyre tregon se këtu duhet të fillojë lufta. Nuk e kuptoj këtë gjë. Unë kisha ndërmend që të flisja të hyja në debat me to. Nuk di cfarë të them se dhe atëherë kur më mbyllën mikrofinin. Ndrëtimi i teatrit më PPP është shqeto vjedhje. Kjo histori ka 20 vjet që ka fillar pa pyetur aktorët. Një arbitraritet që nuk di cfarë të them me keqardhje po them por këtu fillon luyfta. Jo vetëm nev si komunitet  artistësh po na përbuzin po dhe juve po ju përbuzin. Ajo tokë është e komunitetit teatrior, kanë lënë konckat njërëzit atje. Këtu më lë shteg të mendoj se këtu do të vjedhë dhe kryeminitri dhe ministresha. Më veta mendja sepese përdersia nuk vijnë të ulen të diskutojnë.

 

Burimi: Faxweb.al

loading...