Home * Ironi + * NASA zbulon një planet të ri në sistemin tonë diellor

NASA zbulon një planet të ri në sistemin tonë diellor

Planeti i ri i cili është zbuluar u njoftua nga NASA ditën e sotme. Ndërkohë përbërja e këtij planeti është nga 50% banditistan dhe 50% kanabistan Shqiptar.

loading...

Leave a Reply